Gerealiseerde wensen Vrienden van Lorna Wing

Opening Panna veldje

In de zomer van 2017 is een pannaveld aangelegd naast de kliniek. De realisatie daarvan was mogelijk door sponsoring van de Dokter Wittenberg Stichting en de Boks Scholten Stichting. Voor de patiënten van Lorna Wing is de maatschappij vooralsnog te bedreigend waardoor zij de bescherming van een kliniek nodig hebben. Het pannaveldje opent voor hen deuren die nu gesloten blijven. Net als voor anderen is het kunnen sporten voor mensen met autisme belangrijk voor de gezondheid. Maar vanwege hun problematiek is sporten bij reguliere sportvoorzieningen lang niet altijd mogelijk.

Mountainbikes voor Vrienden van Lorna Wing

De aanschaf van twee moutainbikes hebben we kunnen realiseren dankzij de sponsoring van de Inner Wheel Zwolle.

Niet alle patiënten van de High Care zijn in de gelegenheid om naar buiten te gaan. Een aantal patiënten hebben geen vrijheden waardoor ze gebruik maken van een gesloten afdeling met een gesloten tuin. Om deze patiënten wel de gelegenheid te geven om buiten te kunnen ontspannen zouden we graag een betonnen tafeltennistafel in de binnentuin plaatsen.

Overhandiging Autisme Toolkit

Door sponsoring van de Boks Scholten Stichting hebben we een AutismeToolKit kunnen aanschaffen. Naast de behandeling wil Lorna Wing graag een ‘laboratorium-functie’ hebben.

AP schommels voor Lorna Wing

Door sponsoring van de serviceclub Rotary Deventer IJssel werd het mogelijk om een schommel en schommelbank aan te schaffen.

Pagina's